Sonsbeekweg 28, Arnhem
info@vansonsbeeckmakelaars.nl
+31 (0)26 38 28 853
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars

Details huurwoning

foto
Appartement Orchislaan
ARNHEM
€ 875,- per maand
Verhuurd onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
portiekflat

circa 54 m2
circa m2
circa 203 m3
3
2
Omschrijving
Per 1 december komt dit compleet gerenoveerde, drie kamer appartement op de Orchislaan 18-1 te Arnhem beschikbaar. Het appartement is gelegen op de begane grond, beschikt over twee slaapkamers, twee loggia's (voor- en achterzijde) en is volledig instap klaar. Met het centrum van Arnhem en het winkelcentrum 'De Drieslag' op loop-/fietsafstand van de woning, is deze perfect gelegen ten opzichte van dagelijkse voorzieningen. Tevens is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijke entree, met bellentableau en brievenbussen. Trappenhuis naar de overige appartementen.

Appartement:
Entree/hal met aan de rechterzijde de kleinere van de twee slaapkamers. Deze kamer geeft toegang tot de loggia gelegen aan de voorzijde van het appartement, met relatief vrij uitzicht. Deze loggia is tevens te bereiken vanuit de woonkamer. Links in de hal, bevindt zich het moderne separate toilet, in mooie, neutrale kleurstelling. Links bevindt zich de keuken, die is voorzien van een inbouw koelkast, inductie kookplaat en rvs afzuigkap. Op het tweede aanrecht is ruimte gemaakt voor een losse (combi-)magnetron, koffieapparatuur of andere keukenapparatuur die u wenst mee te nemen. De loggia aan de achterzijde van de woning, is toegankelijk vanuit de keuken. Deze loggia biedt tevens (af te sluiten) toegang tot de berging met CV installatie en wasmachine aansluiting.
Ook de badkamer is te bereiken vanuit de hal. Deze beschikt over een prachtige regendouche en moderne wastafel. Vanuit de royale woonkamer is de tweede, grotere, slaapkamer te bereiken. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en biedt relatief vrij uitzicht.

Huurcondities:
- Kale huurprijs, € 875,- per maand;
- Servicekosten nader te bepalen (schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes);
- Borg ter grootte van twee maandverplichtingen á € 875,- + servicekosten;
- Ingangsdatum 1 december 2020;
- Geen vrienden/woningdelers;
- Huisdieren in overleg;
- Verhuur geschiedt uitsluitend op basis van gunning door verhuurder.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Van Sonsbeeck makelaars, middels 026-3828853 of info@vansonsbeeckverhuur.nl voor het maken van een afspraak.
NVM
funda
Vastgoed gecertificeerd

Save

Save

Powered by MENCE design