Sonsbeekweg 28, Arnhem
info@vansonsbeeckmakelaars.nl
+31 (0)26 38 28 853
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars

Details huurwoning

foto
Appartement Meentsestraat
GIESBEEK
€ 1450,- per maand
Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
benedenwoning
1970
circa 230 m2
circa m2
circa 833 m3
5
3
Omschrijving
PER 1 OKTOBER BESCHIKBAAR!

Prachtig, zeer recent gerenoveerde benedenwoning op de begane grond, met vide en eigen ruime achtertuin gelegen op het noorden. Het appartement is in mei 2020 gebouwd in deze vrijstaande villa die op slechts een paar autominuten is gelegen van de bossen van het Nationale Park de Hoge Veluwe en de steden Arnhem, Zevenaar en Doesburg. Tevens zijn er zandstranden, zwem-, surf- en vaarwater op loopafstand gelegen, waardoor het met name in de zomer zeer goed toeven is. De villa is oorspronkelijk gebouwd in 1970 en in 2018 al eens volledig verbouwd. Nu, worden er twee appartement gerealiseerd in de woning, waardoor dubbele bewoning ook zeker tot de mogelijkheden behoort. Ook voor de overbrugging van bijvoorbeeld een verhuizing is dit appartement perfect; in overleg kan namelijk gemeubileerd gehuurd worden!

Indeling:

Begane grond: Vestibule, hal met rechts toegang tot de riante woonkamer met twee zithoeken en veel lichtinval doordat deze op de hoek gelegen is. Aan de linkerzijde van de hal is de ruime slaapkamer gerealiseerd met uitzicht op en toegang tot de achtertuin middels openslaande deuren. Vanuit de hal loopt u zó de luxe open keuken in, die in 2020 is gerealiseerd en beschikt over alle wenselijke inbouwapparatuur. Rechts van de keuken bevindt zich een tweede slaapkamer met inloopkast. Tevens vindt u aan de rechterzijde van de keuken de riante badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, toilet en wasmachine aansluiting. Achter in de keuken bevindt zich een wenteltrap naar de vide, die mogelijk als derde slaapgedeelte in gebruik genomen kan worden, maar ook perfect dienst kan doen als werk/studeerruimte. Ten slotte biedt de keuken ook toegang tot de zonnige achtertuin, middels openslaande deuren.

Absoluut de moeite waard om te bezichtigen!

Huurcondities:
- Huur 1.450,- per maand;
- Borg ter grootte van één maandverplichting, te weten € 1.450,-;
- Contract voor gas, water en elektra op eigen naam;
- Minimale huurtermijn van 12 maanden;
- Huisdieren in overleg met verhuurder;
- Verhuur geschiedt op basis van gunning door verhuurder.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Van Sonsbeeck makelaars via telefoonnummer 026-3828853 / info@vansonsbeeckverhuur.nl. Wij plannen graag een bezichtiging met u in!
NVM
funda
Vastgoed gecertificeerd

Save

Save

Powered by MENCE design