Sonsbeekweg 28, Arnhem
info@vansonsbeeckverhuur.nl
+31 (0)26 38 28 853
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars

Huis aanhuren

Van Sonsbeeck makelaars kan je ook bijstaan bij jouw zoektocht naar de ideale woning. Wij gaan graag voor jou op zoek om de woning te vinden waarin jij je thuis voelt!

Ook kan je bij ons terecht als jij je droomhuis al hebt gevonden en je alleen hulp wilt bij de laatste belangrijke stappen.  

Stap 1 – Woonwensen
huis huren stap 1
Wij komen vrijblijvend bij u om u te informeren over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek bespreken wij met u uw wensen en zullen wij u een deskundig advies geven over de huurprijs.
Stap 2 – Bezichtigen
huis huren stap 2
Als we woonruimtes voor je hebben gevonden, plannen wij samen bezichtigingen in om de ruimtes te bekijken. Zit hier je droomhuis tussen, dan gaan we voor jou in onderhandeling met de verhuurder. Zoniet, dan gaan we verder met zoeken, net zolang tot we jouw huis gevonden hebben.
Stap 3 – Overeenkomst
huis huren stap 4
Met de verhuurder gaan we in onderhandeling over de huurprijs, huurperiode en de huurvoorwaarden. Bij overeenstemming zullen wij de huurovereenkomst voor jou controleren en zullen wij deze bij ondertekening samen met jou doorlopen.
Stap 4 – Sleuteloverdracht
huis huren stap 5
Uiteraard zullen wij ook bij de sleuteloverdracht aanwezig zijn en zullen wij een uitgebreid rapport maken van de check-in. Verder zullen wij jou adviseren en attenderen op alle zaken omtrent een verhuizing, zodat jij in de drukte niets zal vergeten.
 
Ik wil graag hulp bij huren x

Formulier hulp bij huren

 
Naam* 
E-mail* 
Telefoon* 
Plaats* 
Aanvullende informatie 
Vul het volgende in 
 Help ons om SPAM te voorkomen
    

NVM
funda
Vastgoed gecertificeerd

Save

Save

Powered by MENCE design