Sonsbeekweg 28, Arnhem
info@vansonsbeeckverhuur.nl
+31 (0)26 38 28 853
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars
header Sonsbeeck makelaars

Huis verhuren

Heeft u een woning, appartement, studio of kamer die u wilt verhuren? Van Sonsbeeck makelaars is hierin graag uw partner. Benieuwd naar onze werkwijze?

Stap 1 – 1e Afspraak
huis huren stap 1
Wij komen vrijblijvend bij u om u te informeren over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek bespreken wij met u uw wensen en zullen wij u een deskundig advies geven over de huurprijs.
Stap 2 – Aanbieden
huis aanbieden
Als u Van Sonsbeek makelaars opdracht heeft gegeven om de woning te verhuren zullen wij de woning aanbieden bij de woningzoekenden in ons eigen bestand. Tevens zullen wij de woning uiteraard breed in de markt zetten door onder andere vermelding op diverse website waaronder Funda.
Stap 3 – Bezichtigen
huis huren stap 2
Zodra wij potentiele huurders hebben gevonden, plannen wij een bezichtiging met één van onze makelaars. Na de bezichtiging zullen wij u een terugkoppeling geven om het resultaat van de bezichtiging door te geven.
Stap 4 – Screening
huis huren stap 4
De potentiele huurder geeft aan de woning graag te willen huren! Dan zullen wij door Qii een uitgebreide screening van de kandidaat kandidaat huurder laten uitvoeren. En als de kandidaat huurder aan alle voorwaarden voldoet, kunt u aangeven of u met deze partij de huurovereenkomst wenst aan te gaan en onder welke voorwaarden. Alle gemaakte afspraken en voorwaarden verwerken wij in een huurovereenkomst.
Stap 5 – Sleuteloverdracht
huis huren stap 5
Na het ontvangst van de eerste betaling zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Op deze dag zullen wij een check-in van de woonruimte uitvoeren, zodat u een rapport heeft van de staat van de woning aan het begin van de huurperiode. We gebruiken hiervoor een uitgebreid inspectieformulier, maken foto’s, noteren meterstanden en controleren alle apparatuur.
Stap 6 – Ontzorgen
huis huren stap 6
Wilt u geen zorgen over het beheer van uw woning? Laat ons uw woning beheren. Dit kan op verschillende niveaus, financieel en technisch. Voor huurders zullen wij dan het aanspreekpunt zijn bij eventuele mankementen en bij het niet tijdig betalen van de huur zullen wij, namens u, actie ondernemen. Ook na een sleuteloverdracht zijn wij er voor u!
 

Gratis vrijblijvend verhuur advies

Vraag nu bij ons een gratis vrijblijvend verhuur advies of een huurwaardebepaling aan en ontdek wat Van Sonsbeeck makelaars voor u kan betekenen.

Ik wil mijn woning verhuren

Formulier verhuren

Kan geen oude CAPTCH's weggooien

Geadviseerde folder CAPTCHA om te creëren en te gebruiken: /home/vansonsbeeckverh/public_html/captcha

Geadviseerde CAPTCHA URL aan gebruik: http://www.vansonsbeeckverhuur.nl/captcha

 
Naam* 
E-mail* 
Telefoon* 
Adres* 
Type woning* 
bijzonderheden 
Vul het volgende in 
 Help ons om SPAM te voorkomen
    

NVM
funda
Vastgoed gecertificeerd

Save

Save

Powered by MENCE design